Ostoskori (0) 0.00 €

Tilausajot ja ryhmämatkat

Tilausajot ja ryhmämatkat kaiken kokoisille ryhmille

Härmän Liikenne Oy on rekisteröitynyt Kuluttajavirastoon matkanjärjestäjäksi ja antanut Kuluttajaviraston vaatiman riittävän takauksen. 

(Rekisteritunnus 3081/00/Mj).

Tavoitteemme on, että matkalle lähteminen Härmän Liikenteen kanssa on helppoa ja vaivatonta. 

Myyntipalvelumme auttaa matkanne suunnittelussa, räätälöimme juuri teidän ryhmällenne sopivia kokonaispaketteja tarpeidenne mukaan: 

-Kuljetukset, laivamatkat, hotellimatkat, seuramatkat, ryhmämatkat, teatterimatkat, oppaat, ruokailut. Kaikki mitä matkanne onnistumiseen tarvitaan.

-Teemme yhteistyötä mm. matkatoimistojen, eri laivayhtiöiden ja useiden hotelliketjujen kanssa.

-Yhteistyömme ison matkanjärjestäjän Ykkösmatkojen kanssa lisää palvelutarjontaamme entisestään.

-Käytössämme on yli 70 ammattikuljettajaa sekä 75 eri tarkoituksiin sopivaa pikkubussia ja linja-autoa, jotka takaavat, että matkanne taittuu mukavasti.

-Ammattikuljettajamme toivottavat ryhmänne tervetulleeksi turvalliseen kyytiin nauttimaan matkastanne, kaikki on suunniteltu huolellisesti etukäteen puolestanne. 

Me hoidamme kaikki tarvittavat käytännön järjestelyt ennen matkaa ja matkan aikana.

Onko sinulla idea?

Kutsu meidät suunnittelupalaveriin antamaan ajatuksia ja ideoita matkaanne koskien, vastaamme mielellämme myös kysymyksiinne.

Tulemme mielellämme vierailulle kokouksiinne ja yhteisiin tilaisuuksiinne kertomaan Härmän Liikenteen palveluista. Ota rohkeasti yhteyttä iina.peura(at)harmanliikenne.fi  puh 050-33 333 45 ja sovi tapaaminen.

Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sekä tarjouksessa erikseen ilmoitettuja erikoisehtoja.