Ostoskori (0) 0.00 €

Sponsorointihakemus

Härmän Liikenne Oy valitsee sponsoroitavat kohteet kaksi kertaa vuodessa, marraskuun lopussa sekä toukokuun lopussa. Valittavat sponsorointi-, tuki-, lahjoitus- ja kannatuskohteet tukevat yrityksen tavoitteita ja arvomaailmaa sekä tuovat yritykselle näkyvyyttä. 

Järjestöt, urheiluseurat, yhdistykset sekä yksityiset henkilöt voivat hakea tukea tai sponsorointia Härmän Liikenne Oy:ltä. Sponsorointi kattaa tuki-, lahjoitus- ja kannatusilmoitukset.

 

Seuraavat tiedot ovat pakollisia tai virheellisiä
* Captcha
Annan suostumukseni seuraavien henkilötietojeni käyttöön: nimi/sähköposti/puhelinnumero/muut tiedot, jotka haluat Härmän Liikenteelle ilmoittaa. Suostumus on peruutettavissa, milloin tahansa. Tämä pohjautuu EU:n tietosuoja-asetuksen GDPR:n artiklan 6, kohdan 1, 1. lauseeseen. Olen yli 16 vuotias, tai muutoin vanhempani ovat antaneet hyväksyntänsä tietojeni käyttöön. Emme anna tietojasi kolmansien osapuolten käyttöön. Sinulla on seuraavat oikeudet henkilötietoihisi liittyen: suostumuksen peruminen, tietojen saanti, korjaus ja täydentäminen, poistaminen, rajoittaminen, jäsennellyn tiedonannon saaminen ja/tai vastalauseen tekeminen valvovalle viranomaiselle (EU:n tietosuoja-asetuksen GDPR:n artikla 7, kohdat 3, 15-18, 20 ja 77). Poistamme tietosi pyynnöstäsi tai lain mukaisten säilytysaikojen mukaisesti. Jos haluat perua tilauksesi tai toimeenpanna oikeuksiasi, ota yhteyttä: harmanliikenne@harmanliikenne.fi