Ostoskori (0) 0.00 €

Sponsorointihakemus

Härmän Liikenne Oy valitsee sponsoroitavat kohteet kaksi kertaa vuodessa; touko- ja marraskuun lopussa. Valittavat sponsorointi-, tuki-, lahjoitus- ja kannatuskohteet tukevat yrityksen tavoitteita ja arvomaailmaa. Sponsoroinnin ja tuen vastapariksi odotamme saavamme yritykselle näkyvyyttä ja esimerkiksi kuvia tai muita julkaisuja sosiaaliseen mediaan. 

Järjestöt, urheiluseurat, yhdistykset sekä yksityiset henkilöt voivat hakea tukea tai sponsorointia Härmän Liikenne Oy:ltä. Sponsorointi kattaa tuki-, lahjoitus- ja kannatusilmoitukset.

 

Seuraavat tiedot ovat pakollisia tai virheellisiä
* Captcha
Annan suostumukseni seuraavien henkilötietojeni käyttöön: nimi/sähköposti/puhelinnumero/muut tiedot, jotka haluat Härmän Liikenteelle ilmoittaa. Suostumus on peruutettavissa, milloin tahansa. Tämä pohjautuu EU:n tietosuoja-asetuksen GDPR:n artiklan 6, kohdan 1, 1. lauseeseen. Olen yli 16 vuotias, tai muutoin vanhempani ovat antaneet hyväksyntänsä tietojeni käyttöön. Emme anna tietojasi kolmansien osapuolten käyttöön. Sinulla on seuraavat oikeudet henkilötietoihisi liittyen: suostumuksen peruminen, tietojen saanti, korjaus ja täydentäminen, poistaminen, rajoittaminen, jäsennellyn tiedonannon saaminen ja/tai vastalauseen tekeminen valvovalle viranomaiselle (EU:n tietosuoja-asetuksen GDPR:n artikla 7, kohdat 3, 15-18, 20 ja 77). Poistamme tietosi pyynnöstäsi tai lain mukaisten säilytysaikojen mukaisesti. Jos haluat perua tilauksesi tai toimeenpanna oikeuksiasi, ota yhteyttä: harmanliikenne@harmanliikenne.fi