Ostoskori (0) 0.00 €

Matkalle

"Matkailu tarkoittaa sitä, että ihmiset matkustavat pois päivittäisestä asuin- ja työympäristöstään mieleisiinsä matkailukohteisiin"

Tarjoamme koululais- ja linjaliikennettä, matkapalveluita, tilausajoja ja ryhmämatkoja kotimaahan sekä ulkomaille.

Maakunnan parasta palvelua, suurella syrämmellä!

Asiakkaidemme tarpeet ovat toimintamme lähtökohta. Maakunnan parhaan palvelun varmistamme tarjoamalla asiakkaillemme ympäristöystävällisen ja korkeatasoisen kuljetuskaluston sekä koulutetut ammattikuljettajat.
Härmän Liikenteeltä löytyy ratkaisu niin pienen ryhmän kuin isommankin ryhmän kuljetukseen. Pramiasti ja Herraskaasesti -tason bussimme ovat kaikki varustettu langatomalla nettiyhteydellä. Autoista löytyy myös USB -latauspistokkeet joka paikalle ja lisäksi Herraskaasesti -tason busseista löytyy 220v sähköpistokkeet sekä mahdollisuus liittää oma kannettava tietokone autojen sisänäyttöihin esimerkiksi PowerPoint esityksiä varten.

Vastuullisesti

Härmän Liikenne on mukana harmaan talouden torjunnassa liittymällä tilaajavastuu.fi Luotettava kumppani -ohjelmaanPyrimme myös ottamaan ympäristönäkökohdat huomioon kaikessa toiminnassamme. Liikennöimme linja-autoilla, jotka ovat paitsi vähäpäästöisiä, myös tarkoituksenmukaisia matkojen pituuteen ja matkustajamääriin nähden. Härmän Liikenteen toimintajärjestelmä on laadittu ja sertifioitu SFS-EN ISO 9001 standardin mukaisesti ja yksi sen osa on SFS-EN ISO 14001 ympäristöstandardi. Härmän Liikenne Oy on rekisteröity matkanjärjestäjä (Rekisteritunnus 3081/00/Mj).

 

Ammattitaidolla

Ammattinsa osaavat, palvelualttiit ja tilausajoihin erikoistuneet kuljettajamme huolehtivat matkasi onnistumisesta olipa kyseessä lyhyt siirtoajo, kiertoajelu, massatapahtuma tai pidempi tilausajo kotimaassa tai ulkomailla.

Mukavasti

Härmän Liikenteellä liikematkanne taittuu mukavasti. Matka-ajan voit hyödyntää vaikka rentoutumalla tai työskentelemällä. Osassa linja-autojamme on langaton nettiyhteys koko matkan ajan, lisäksi matkustat väljemmin, mikä takaa hyvät työskentelymahdollisuudet. Matkaan sisältyy kahvi- tai teetarjoilu (autoissa, jossa on kahvinkeitin). Matkustaessasi seurueen kanssa linja-autoissamme voit myös järjestää kokouksen tai pienen palaverin.

Erikoistoiveet huomioiden

Myyntipalvelun kanssa on mahdollisuus sopia erilaisista lisätoiveista ja oheispalveluista kuten esim. kuljettajien kielivaatimuksista ja pienimuotoisista tarjoilutilauksista. Härmän Liikenteellä on pitkät perinteet reittiliikenteen, tilausajojen ja matkatoimistopalvelujen osaajana Suomessa – nyt saat kaiken tiedon kätevästi yhdestä osoitteesta. Ota kaikki pakettina tai vain osa niistä.