Ostoskori (0) 0.00 €

Matkalle

 

Härmän Liikenne tarjoaa koululais- ja linjaliikennettä, matkapalveluita, tilausajoja ja ryhmämatkoja kotimaahan sekä ulkomaille.

Maakunnan parasta palvelua, suurella syrämmellä!

Asiakkaidemme tarpeet ovat toimintamme lähtökohta. Maakunnan parhaan palvelun varmistamme tarjoamalla asiakkaillemme korkeatasoisen ja ympäristöystävällisen  kuljetuskaluston sekä koulutetut ammattikuljettajat.
Härmän Liikenteeltä löytyy ratkaisu niin pienen kuin isonkin ryhmän kuljetukseen. Pramiasti ja Herraskaasesti -tason automme tyydyttävät varmasti tiukimmatkin vaatimukset. Pramiasti ja Herraskaasesti automme on  varustettu langattomalla nettiyhteydellä, ja niistä löytyy myös USB -latauspistokkeet jokaisella istumapaikalla. Herraskaasesti -tason busseista löytyy 220v sähköpistokkeet sekä mahdollisuus liittää oma kannettava tietokone autojen sisänäyttöihin esimerkiksi PowerPoint -esityksiä varten.

Vastuullisesti

Härmän Liikenne on mukana harmaan talouden torjunnassa liityttyään tilaajavastuu.fi Luotettava kumppani -ohjelmaanPyrimme ottamaan ympäristönäkökohdat huomioon kaikessa toiminnassamme. Liikennöimme linja-autoilla, jotka ovat paitsi vähäpäästöisiä myös tarkoituksenmukaisia matkojen pituuteen ja matkustajamääriin nähden. Härmän Liikenteen toimintajärjestelmä on laadittu ja sertifioitu SFS-EN ISO 9001 standardin mukaisesti ja yksi sen osa on SFS-EN ISO 14001 ympäristöstandardi. Härmän Liikenne Oy on rekisteröity matkanjärjestäjä (Rekisteritunnus 3081/00/Mj).

 

Ammattitaidolla

Ammattinsa osaavat, palvelualttiit ja tilausajoihin erikoistuneet kuljettajamme huolehtivat matkasi onnistumisesta olipa kyseessä lyhyt siirtoajo, kiertoajelu, massatapahtuma tai pidempi tilausajo kotimaassa tai ulkomailla.

Mukavasti

Härmän Liikenteellä liikematkanne taittuu mukavasti ja tehokkaasti. Matka-ajan voit hyödyntää rentoutumalla tai työskentelemällä. Osassa linja-autoistamme on langaton nettiyhteys koko matkan ajan, lisäksi matkustustilat ovat väljemmät,  joten hyvät työskentelymahdollisuudet on taattu. Kuljetukseen on autosta riippuen mahdollista sisällyttää kahvi-/teetarjoilu. Matkustaessasi seurueen kanssa myös kokouksen järjestäminen bussissa on mahdollista.

Erikoistoiveet huomioiden

Myyntipalvelumme kanssa on mahdollisuus sopia erilaisista lisätoiveista ja oheispalveluista kuten esim. kuljettajien kielivaatimuksista ja pienimuotoisista tarjoilutilauksista. Härmän Liikenteellä on pitkät perinteet reittiliikenteen, tilausajojen ja matkatoimistopalvelujen osaajana Suomessa – nyt saat kaiken tiedon kätevästi yhdestä osoitteesta. Ota kaikki pakettina tai vain osa niistä.