Ostoskori (0) 0.00 €

Kuurinkynnäs, Liettua 2021

  

*** Ryhmämatkamme Kuurinkynnäälle on peruttu THL:n suositusten mukaisesti ja siirretty seuraavaan kesään heinäkuulle 2021.

Jo maksetut matkat hyvitetään, ja olemme asiakkaisiin yhteydessä.

Pahoittelemme tilannetta! ***

 

 

Opastetulla kiertomatkalla kuljemme Viron ja Latvian läpi Liettuan Palangaan. Matkalla on aikaa nauttia rantaelämästä ja tunnelmoida idyllisissä pikkukaupungeissa.

Yövymme 1 yön laivalla, 3 yötä Palangassa ja 1 yön Riikassa.

Hinta 869 €/hlö/2hh

 

Su 12.7.

Bussimatka Pohjanmaalta Helsinkiin:
10:10 Alahärmä - Ylihärmä - Kauhava - Lapua - 11:30 Seinäjoki - Jalasjärvi - Tampere - satama 18:00
M/s Viking XPRS lähtee Tallinnaan 19:00. Majoitumme B-luokan 2 hengen hyteissä. Illan aikana buffetillallinen ruokajuomineen.

Ma 13.7.

Poistumme laivasta 7:00 mennessä ja nautimme aamiaisen maissa. Opas liittyy seuraamme. Ajamme sopivasti taukoja pidellen Latvian ja Liettuan läpi kohti Palangaa, jonne saavumme illansuussa. Majoitumme hotelli Alangassa ****, joka sijaitsee aivan Palangan kävelykadun läheisyydessä. Illallinen hotellilla.

Ti 14.7.

Buffetaamiainen ja omatoimipäivä Palangan nähtävyyksiin tutustuen. Esimerkiksi polkupyöriä saa vuokrattua edulliseen hintaan, ja monet nähtävyyden kuten meripihkamuseo on mukavan pyörämatkan päässä. Hotellin lähellä on myös upea rana. Päivän päätteeksi yhteinen illallinen hotellilla.

Ke 15.7.

Buffetaamiaisen jälkeen kokopäiväretki Kuurinkynnäälle, jossa tutustumme ainutlaatuiseen Unescon maailmanperintökohteeseen ja luonnonsuojelualueeseen. Päivän aikana kevyt lounas Kuurinkyynnäällä ja yhteinen illallinen hotellilla.

To 16.7.

Buffetaamiaisen jälkeen lähdemme kohti Latviaa ja Riikaa. Matkalla pysähdymme Ristikukkulalle, joka tunnetaan liettualaisten pyhänä paikkana. Vierailemme myös Rundalen palatsissa ja sitä ympäröivässä upeassa puutarhassa. Päivän aikana nautimme lounaan. Saavumme Riikaan illansuussa, jossa majoitumme hotelli Radu un Draugiin ****.

Pe 17.7.

Aaminen hotellilla, jonka jälkeen lähdemme ajamaan Tallinnaan. Matkan aikana nautimme lounaan Pärnun rantakaupungissa. M/s Viking XPRS lähtee Helsinkiin 17:30, josta alkaa kotimatka Pohjanmaalle.

 

Hintaan sisältyy:
-Bussimatkat laadukkaalla Härmän Liikenteen turistibussilla
-Majoitukset laadukkaissa hotelleissa 2 hengen huoneissa
-Puolihoitoruokailut
-Laivamatkat
-Suomenkielisen matkanjohtajan palvelut
-Ohjelmassa mainitut opastetut ohjelmat ja pääsymaksut

Lisätiedot ja varaukset:
matkalle(at)harmanliikenne.fi
010 328 7001