Ostoskori (0) 0.00 €

Tilausajot ja ryhmämatkat

Ryhmäsi koko voi olla kahdesta henkilöstä yli 2600 henkilöön.

Härmän Liikenne Oy on rekisteröity matkanjärjestäjä, joka on asettanut kuluttaja-asiamiehen määräämät takuut (Rekisteritunnus 3081/00/Mj). Teemme yhteistyötä mm. matkatoimistojen, eri laivayhtiöiden sekä usean hotelliketjun kanssa.

Myyntitiimimme auttaa ja ideoi sinua matkasi suunnittelussa, räätälöimme kokonaispaketteja tarpeen mukaan: tilausajot, laivamatkat, hotellimatkat, seuramatkat, ryhmämatkat, teatterimatkat, oppaat, ruokailut, kaikki mitä Teidän matkanne onnistumiseen tarvitsette.

Voit kutsua jo matkanne suunnittelupalaveriin myyntimme henkilön, jolla on mahdollisesti ajatuksia matkanne toteuttamiseksi ja saatte esittää hänelle kysymyksiä juuri Teidän matkanne onnistumiseksi. Tulemme mielellämme myös vierailulle kokouksiinne ja yhteisiin tilaisuuksiinne kertomaan Härmän Liikenteen palveluista.

Ota rohkeasti yhteyttä harmanliikenne(at)harmanliikenne.fi / 06 484 8749, olemme Teitä varten!

Käytössämme on yli 70 ammattilaista sekä 66 linja-autoa, jotka takaavat, että matka taittuu mukavasti.

Tavoitteemme on, että matkalle lähteminen Härmän Liikenteen kanssa on helppoa ja vaivatonta. Ammattikuljettajamme toivottaa Teidät tervetulleeksi turvalliseen kyytiin nauttimaan matkastanne, kaikki on huolella suunniteltu etukäteen puolestanne. Me hoidamme kaikki tarvittavat käytännön matkajärjestelyt ennen matkaa ja matkan aikana.

Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin sekä oikeuden matkan peruuttamiseen, mikäli matkustajamäärä ei ole riittävä. Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja